Witgoed

Helaas, op dit moment is er geen actueel aanbod in deze productcategorie. We updaten onze website meerdere malen per week, dus houd de website in de gaten of neem contact met ons op bij vragen. Benieuwd wat u nog meer kunt vinden bij Van Baal Materiaalhandel?

Tweedehands koelkasten, diepvriezers en meer

Witgoed is een verzamelnaam voor huishoudelijke apparaten die vroeger eigenlijk altijd wit waren. Voorbeelden hiervan zijn wasmachines, koelkasten en vaatwassers. Tegenwoordig zijn deze huishoudelijke apparaten natuurlijk in allerlei kleuren verkrijgbaar. Daarnaast zijn ze ook in ieder huishouden of bedrijf wel te vinden.

Of u nu als bedrijf of particulier op zoek bent tweedehands witgoed, bij Van Baal Materiaalhandel vindt u een ruim aanbod aan verschillende soorten witgoed.

Het witgoed dat u vindt in ons assortiment wordt allemaal door professionele sloopbedrijven uit huizen en panden gehaald. Bij Van Baal Materiaalhandel worden alle soorten tweedehands witgoed tegen fijne prijzen te koop aangeboden.

Daardoor kunt u kwalitatief uitstekende machines en apparaten aanschaffen voor uw woning of bedrijf tegen een zeer scherpe prijs. Het witgoed is natuurlijk in gebruikte staat, maar alles is door onze professionals gecontroleerd en getest. Zo hoeft u zich geen zorgen te maken of het witgoed wel goed werkt.

In ons assortiment vindt u witgoed van het populair merk Miele, maar we beschikken ook regelmatig over gebruikt witgoed van Bosch en Siemens. Ook in gebruikte staat staat witgoed van deze merken hoog aangeschreven.

Tweedehands wasmachines

Wie vroeger nog de was met de hand heeft moeten wassen, weet dat wasmachines zeker uitkomst bieden. Maar ook degenen die niet anders weten dan de was in de trommel te doen en op de knop te drukken, beseffen dat ze niet zonder kunnen. Wasmachines zijn onmisbaar in onze huishoudens. Voor tweedehands wasmachines bent u bij Van Baal Materiaalhandel aan het juiste adres.

In ons assortiment hebben we normale wasmachines maar hebben wij ook types beschikbaar die centrifugeren en drogen. Op deze manier hoeft u geen losse wasdroger te kopen.

Natuurlijk hebben wij losstaande wasdrogers ook in het assortiment. Van wasmachines met de deksel bovenop of vooraan tot merken als Siemens, Bosch, Miele en Whirpool, in onze loods in Herveld hebben we het allemaal! Tegen een fijne prijs kunt u uw wasmachines afhalen of thuis laten bezorgen.

Witgoed bij u thuis bezorgd

Om bijvoorbeeld een vaatwasser of diepvriezer te bekijken bent u van harte welkom op onze locatie in Herveld (Verbindingsweg 10, direct aan de A15). In onze loods kunt u rustig rondkijken naar alle gebruikte materialen. Vervoer van grote materialen hoeft geen probleem te zijn! Sinds kort bezorgen wij namelijk ook bij u thuis of uw bedrijf. Tegen een fijne prijs kan het gebruikte witgoed op de door u gewenste locatie bezorgd worden.