Verlichting

Verlichting is onmisbaar bij bijna alles wat we doen. Bespaar flink op de aanschaf van verlichting bij Van Baal Materiaalhandel.

Ons assortiment bestaat uit een groot aanbod van tweedehands lampen, afkomstig uit woningen en kantoor- en bedrijfspanden. Interesse? Bekijk dan hier ons actuele aanbod.

Finishing touch

Verlichting die goed is gekozen zorgt niet alleen voor licht, maar ook voor de juiste sfeer. Daarbij maakt het niet of het in of om uw woning of kantoor- of bedrijfspand is. Zo kunt u als bedrijf of particulier de verschillende soorten gebruikte lampen ook combineren om sfeer te creëren in uw interieur of juist de functie van een ruimte te veranderen. Of u nu op zoek bent naar gericht licht, decoratieve, basis- of sfeerverlichting, bij Van Baal Materiaalhandel vindt u een ruim aanbod aan verschillende soorten tweedehands lampen.

De gebruikte lampen zijn afkomstig uit woningen en panden en wordt bij Van Baal Materiaalhandel in Herveld te koop aangeboden. Daardoor kunt u verschillende soorten verlichting aanschaffen die precies die sfeer geven die u wenst. Tegen een fijne prijs vanaf €5,- koopt u bij Van Baal Materiaalhandel al tweedehands verlichting!

In ons assortiment vindt u de welbekende LED-verlichting, maar we beschikken ook over de meeste moderne TL-lampen. Deze moderne lampen zijn vaak nog iets zuiniger dan LED-lampen.

Soorten verlichting

Door de juiste verlichting te kiezen, zorgt u ervoor dat u de sfeer en de functie van een bepaalde ruimte verandert. In onze loods in Herveld zijn verschillende soorten tweedehands verlichting beschikbaar:

  • Basisverlichting: het begint bij de basis, gericht op het verlichten van de desbetreffende ruimte(s). Denk hierbij aan buiten- en binnenverlichting, plafond-, vloer- en hanglampen.
  • Functionele verlichting: gericht op het verlichten van een specifieke ruimte in uw huis of pand. Functionele verlichting is vaak feller dan basisverlichting. Denk bij deze soort verlichting aan spots, LED-stips en accenverlichting.
  • Sfeerverlichting: Om de gewenste sfeer binnen een desbetreffende ruimte te creëren is er sfeerverlichting. Vaak is sfeerverlichting wat minder fel dan de basis en functionele verlichting. Hierbij kunt u denken aan tafel, wand en bureaulampen of feestverlichting.

Per ruimte en afhankelijk van uw wensen is er altijd de juiste verlichting. Voor advies kunt u altijd contact met ons opnemen.

Bezorging bij u op locatie

Wanneer u specifieke vragen heeft over de gebruikte lampen bent u altijd welkom in onze loods in Herveld (Verbindingsweg 10, direct aan de A15), waar u alle gebruikte materialen kunt bekijken. Komt het voor u niet uit om de gebruikte materialen naar huis te vervoeren? Gelukkig bezorgen wij sindskort ook bij u op locatie! Uw tweedehands verlichting kan tegen een geringe vergoeding bij u thuis worden bezorgd.