Tuindeuren

Wanneer u op zoek bent naar tweedehands tuindeuren, wilt u natuurlijk die deuren vinden die perfect bij uw tuin en smaak passen. Bij Van Baal Materiaalhandel schaft u gebruikte tuindeuren aan tegen lage prijzen.

Op onze locatie in Herveld hebben wij allerlei tweedehands tuindeuren in ons assortiment beschikbaar. Bekijk hieronder ons actuele aanbod.

Tweedehands tuindeuren

Een goede en stevige tuindeur zorgt niet alleen voor privacy en veiligheid, maar het draagt ook bij aan de sfeer en de uitstraling van uw huis en tuin. Daarom hebben wij bij Van Baal Materiaalhandel allerlei tweedehands tuindeuren in verschillende uitvoeringen. Deze gebruikte tuindeuren kunnen bovendien opnieuw bewerkt worden, om de juiste sfeer te creëren. Of u nu op zoek bent naar een tuindeur van douglas hout of juist een hele romantische en stijlvolle tuindeur, bij Van Baal Materiaalhandel bent u aan het juiste adres. In onze loods in Herveld vindt u een ruim aanbod aan verschillende soorten tweedehands tuindeuren.

Wanneer er een grote tuinverbouwing plaatsvindt, wordt vaak ook de schutting en de bijhorende tuindeur vervangen. Ondanks dat beide nog in goede staat zijn. Zulke tuindeuren kunt u vinden bij Van Baal Materiaalhandel in Herveld. De tuindeuren in onze loods hebben allemaal een unieke uitstraling en kunnen daarnaast bewerkt worden als u dit wilt. U koopt bij ons al een tweedehands tuindeur vanaf €50,-!

Bent u van plan om zelf een tuindeur of schutting te maken voor uw tuin? Ook voor gebruikt hout bent u bij Van Baal Materiaalhandel aan het juiste adres! Vooral Douglas en hardhout dat in onze loods is te vinden, is erg geschikt voor tuindeuren en schuttingen.

Moderne tuindeuren

Tweedehands betekent niet direct dat de tuindeuren erg oud zijn. Integendeel: in onze loods in Herveld hebben wij verschillende moderne tuindeuren beschikbaar die er nog als nieuw uitzien.

Bezorging bij u thuis

Bij van Baal Materiaalhandel begrijpen we dat het kiezen van de juiste tweedehands tuindeur erg lastig kan zijn. Zo had u misschien een bepaald materiaal of uiterlijk van de tuindeur in gedachten. Schroom niet om het aan ons te vragen. Wij helpen u graag!

U kunt ook altijd een bezoekje brengen aan onze loods in Herveld (Verbindingsweg 10, direct aan de A15). Hier kunt u rustig rondkijken en al uw specifieke vragen stellen. Daarnaast hoeft vervoer geen probleem te zijn. Sinds kort bezorgen wij namelijk ook thuis! Tegen een fijne prijs kunt u uw tuindeur(en) thuis laten bezorgen.