Trappen

Op zoek naar moderne of juist antieke trappen? Bij Van Baal Materiaalhandel bespaart u flink op de aanschaf van een mooie trap.

Op onze locatie in Herveld hebben wij een groot assortiment aan gebruikte trappen beschikbaar, die afkomstig zijn uit woonhuizen kantoor- of bedrijfspanden. Bekijk hieronder ons actuele aanbod van tweedehands trappen.

Diverse soorten trappen

Het meest praktische onderdeel van uw woning, kantoor- of bedrijfspand met verdieping(en) is de trap. Omdat er veel gebruik wordt gemaakt van een trap, is deze ook snel onderhevig aan slijtage. Zo kunt u regelmatig een trap opknappen door nieuwe bekleding of een likje verf aan te brengen. Ook kunt u een tweedehands trap aanschaffen om te zorgen voor een volledige metamorfose. Of u nu op zoek bent naar een antieke, stijlvolle of erg gemakkelijke trap, bij Van Baal Materiaalhandel bent u aan het juiste adres. In onze loods in Herveld vindt u een ruim aanbod aan diverse soorten gebruikte trappen.

De trappen worden door sloopbedrijven vakkundig uit woningen en verschillende soorten panden gehaald en bij Van Baal Materiaalhandel te koop aangeboden. Daardoor kunt u een unieke trap aanschaffen tegen een scherpe prijs. Omdat de trappen in gebruikte staat zijn, kunt u de trap probleemloos bewerken.

In ons assortiment vindt u de onder andere de stijlvolle wenteltrappen, maar we beschikken ook over open trappen, gesloten trappen, spiltrappen en steektrappen. Allemaal hebben ze hun eigen effect op de ruimte in uw woning of pand.

Houten trappen

Heeft u geen behoefte aan bekleding op uw trap, dan bieden de houten trappen in ons assortiment uitkomst! Hiermee legt u hét accent in uw woning of pand. Van een prachtig houtprofiel tot een stijlvolle leuning; bij Van Baal Materiaalhandel vindt u veel unieke houten trappen. Daarnaast bieden houten trappen ook diverse voordelen:

  • Hout is eindeloos te bewerken naar uw persoonlijke voorkeur;
  • In alle mogelijke kleuren te schilderen;
  • Voor extra veiligheid kunt u altijd antislips aanbrengen;
  • Trappen van hout geven altijd een warme en unieke uitstraling

Bezorging bij u op locatie

Bent u op zoek naar iets specifieks of heeft u nog vragen? Breng een bezoekje aan Van Baal Materiaalhandel in Herveld (Verbindingsweg 10, direct aan de A15). Hier kunt u rustig rondkijken en al uw vragen stellen. Daarnaast hoeft het vervoer van grote materialen geen probleem te zijn. Sindskort bezorgen wij namelijk ook bij u thuis! Tegen een fijne prijs kunt u uw trap(pen) thuis laten bezorgen.