Stoelen

Helaas, op dit moment is er geen actueel aanbod in deze productcategorie. We updaten onze website meerdere malen per week, dus houd de website in de gaten of neem contact met ons op bij vragen. Benieuwd wat u nog meer kunt vinden bij Van Baal Materiaalhandel?

Ruim assortiment aan gebruikte materialen

Bij Van Baal Materiaalhandel vindt u in onze loods altijd een ruim assortiment aan diverse gebruikte materialen en meubels. De materialen en het meubilair worden uit woningen en (bedrijfs)panden gehaald die gesloopt of gerenoveerd worden.

Alle materialen en onderdelen die nog van prima kwaliteit zijn, bieden wij aan in onze loods in Herveld. Zo voorkomen we onnodige verspilling én geven we alle onderdelen die nog in goede staat zijn een tweede leven. Ook u profiteert hiervan, bij Van Baal Materiaalhandel kunt u (plaat)materiaal, hout, meubels of andere voorwerpen voor een hele fijne prijs aanschaffen.

Tweedehands stoelen

Regelmatig krijgen wij stoelen aangeleverd in allerlei soorten en maten, tegen altijd de scherpste prijzen. Wanneer een kantoorpand wordt gesloopt of gaat verbouwen, en ook het interieur op de schop gaat, dan nemen wij grote partijen stoelen over.

Bent u bijvoorbeeld op zoek naar een grote partij van dezelfde stoelen voor uw vergaderruimte? Of een unieke stoel voor aan de keukentafel of in de woonkamer? Bij Van Baal vindt u wat u zoekt. We bieden de stoelen zowel per stuk, als in kleine of grote partijen aan.

Deze stoelen vinden vervolgens weer een nieuw thuis in woningen, bedrijfspanden en kantoorpanden.

Grote partijen stoelen

Wanneer u in één keer een grote partij stoelen wilt aanschaffen, bent u ook aan het juiste adres bij Van Baal Materiaalhandel. Ons actuele aanbod van grote partijen stoelen vindt u op deze pagina. Doordat u in één keer een grote partij stoelen koopt, profiteert u natuurlijk van een aantrekkelijke korting op de aanschaf van uw tweedehands stoelen. Daardoor kunt u bijvoorbeeld al 10 stoelen aanschaffen voor slechts €150 (€15 per stuk).

Stoelen van goede kwaliteit

Uiteraard worden de stoelen voordat we ze te koop aanbieden grondig gecontroleerd op kwaliteit en eventuele schade. Daardoor bent u ervan verzekerd dat u nette, gebruikte stoelen ontvangt die nog prima door kunnen voor een tweede ronde bij u thuis of in uw bedrijfsruimte.

Bezorging bij u op locatie

Bent u op zoek naar één stoel of een grote partij (kantoor)stoelen? Bekijk het actuele aanbod van stoelen op deze pagina. U kunt ook altijd een bezoekje brengen aan onze loods in Herveld (Verbindingsweg 10, direct aan de A15). Hier kunt u rustig rondkijken en al uw specifieke vragen stellen. Daarnaast hoeft het vervoer van de stoelen geen probleem te zijn. Tegen een fijne prijs kunt u uw stoel(en) thuis laten bezorgen.