Paneeldeuren

Op zoek naar een unieke, antieke of moderne paneeldeur? Bespaar flink op de aanschaf van een mooie paneeldeur bij Van Baal Materiaalhandel. In onze loods in Herveld is er altijd een grote partij gebruikte paneeldeuren beschikbaar, die uit woonhuizen, kantoorpanden of bedrijfspanden zijn gehaald. Bekijk hier ons actuele aanbod.

Moderne en antieke paneeldeuren

Paneeldeuren danken hun naam aan het feit dat de deur is opgebouwd uit stijl- en regelwerk met daartussen één of meerdere panelen. Zeker in oudere woonhuizen of panden kwamen paneeldeuren veel voor, bijvoorbeeld met glas of glas in lood tussen de panelen. Tegenwoordig zien we in veel woningen paneeldeuren die gemaakt zijn van triplex of kunststof panelen. Of u nu op zoek bent naar een oude, antieke paneeldeur of een moderne, kunststof paneeldeur, bij Van Baal Materiaalhandel vindt u een ruim aanbod aan diverse gebruikte paneeldeuren.

De paneeldeuren worden door sloopbedrijven uit huizen en panden gehaald en bij Van Baal Materiaalhandel te koop aangeboden. Daardoor kunt u een unieke deur aanschaffen tegen een hele fijne prijs, u koopt bij Van Baal Materiaalhandel al een paneeldeur vanaf slechts €50,-! De deuren zijn natuurlijk in gebruikte staat, maar kunnen ook goed geschuurd en opnieuw geschilderd worden.

In ons assortiment vindt u de welbekende draaideuren, maar we beschikken ook regelmatig over schuifpaneeldeuren. Deze worden gebruikt om twee ruimtes van elkaar te kunnen scheiden.

Deuren met glas (in lood)

De glas-in-lood deur: in de jaren ‘30 en ‘40 zat er standaard één in vrijwel elk huis. Ze werden veel gebruikt als ensuite deuren om de woonkamer van de keuken te scheiden en zorgden voor veel sfeer en karakter in huis. Ook tegenwoordig worden deuren met glas-in-lood of paneeldeuren met glas weer veel toegepast en zijn het echte eyecatchers in woningen en (kantoor)panden. U kunt een klassieke glas-in-lood deur prima combineren met een modern interieur. Bij Van Baal Laminaat hebben we regelmatig glas-in-lood deuren of paneeldeuren met glas beschikbaar in onze loods. Dit zijn echte antieke deuren die u voor een fijne prijs kunt afhalen of thuis laten bezorgen.

Bezorging bij u thuis

U bent van harte welkom op onze locatie in Herveld (Verbindingsweg 10, direct aan de A15), waar u alle gebruikte materialen kunt bekijken. Heeft u geen vervoer om grote materialen naar huis te vervoeren? Sindskort bezorgen wij ook bij u thuis! Uw paneeldeur(en) kunnen tegen een geringe vergoeding bij u thuis worden bezorgd.