Laminaat

Helaas, op dit moment is er geen actueel aanbod in deze productcategorie. We updaten onze website meerdere malen per week, dus houd de website in de gaten of neem contact met ons op bij vragen. Benieuwd wat u nog meer kunt vinden bij Van Baal Materiaalhandel?

Verschillende soorten gebruikt laminaat

Er zijn verschillende soorten laminaat die elk hun unieke uiterlijk hebben. Maar over één ding zijn we het bij Van Baal Materiaalhandel in ieder geval eens; laminaat heeft een prachtige uitstraling.

Of u nu op zoek bent naar licht laminaat, of donker laminaat voor een warme en gezellige sfeer, bij Van Baal Materiaalhandel vindt u een ruim aanbod aan verschillende soorten tweedehands laminaat.

Het laminaat wordt op professionele wijze uit huizen en panden gehaald en bij Van Baal Materiaalhandel te koop aangeboden. Daardoor kunt u stijlvol, tweedehands laminaat aanschaffen tegen een scherpe prijs, u koopt bij Van Baal Materiaalhandel al verschillende soorten laminaat voor een hele scherpe prijs! De verschillende soorten laminaat zijn natuurlijk in gebruikte staat en daardoor erg uniek. Wanneer u het aangeeft, kunnen wij uw gewenste laminaat opnieuw opnieuwe schuren en verven.

Op onze locatie in Herveld vindt u verschillende soorten laminaat. Of u nu wilt gaan voor een zeer lichte, witte laminaatvloer, een donkere, ruwe laminaatvloer met subtiele micro V-groef of een stijlvolle grijze laminaatvloer: in ons assortiment heeft u de keuze uit een ruim aanbod aan tweedehands laminaat.

Van licht tot donker laminaat

Met de soorten laminaat van Van Baal Materiaalhandel is eindeloos te combineren om de perfecte sfeer en uitstraling te creëren. We zetten voor u dan ook graag de meest algemene en populaire soorten op een rijtje:

  • Licht laminaat: Lichtgekleurd laminaat is kiezen voor zekerheid; het staat goed in vrijwel elke ruimte. Bovendien zorgt het voor een ruimtelijke en rustige sfeer in huis of kantoor en is het eindeloos te combineren met allerlei soorten meubels en woonaccessoires.
  • Donker laminaat: Donker laminaat zorgt voor een warme, gezellige sfeer uw huis of bedrijf. Daarnaast is het goed te combineren met verschillende soorten (houten) meubels en accessoires voor wonen en werken. Het is tevens een veilige keuze omdat vlekken op een donkere laminaatvloer minder zichtbaar zijn.
  • Grijs laminaat: Deze soort laminaat is uitstekend te combineren met meubels en diverse accessoires in elk interieur. Daarbij maakt het niet uit of het laminaat in uw woonkamer of in uw kantoor van uw bedrijf ligt. Neutrale tinten zoals wit, donker- en lichtgrijs en zwart staan namelijk erg stijlvol bij een grijze laminaatvloer. Door grote planten in kleurrijke potten neer te zetten voegt u ook nog extra kleur toe.
  • Balterio laminaat: Balterio laminaatvloeren zijn een lust voor het oog en de vloeren zijn makkelijk zelf te leggen. Balterio laminaat kenmerkt zich namelijk door het makkelijke leg- en kliksysteem. U zaagt het laminaat op maat en klikt de planken makkelijk en snel aan elkaar. Zo bespaart u een hoop tijd met het leggen van uw laminaatvloer.

Alle soorten laminaat zijn ook weer in een diversiteit aan tinten en structuren bij ons verkrijgbaar. Neem dan ook gerust contact met ons op of bezoek onze loods in Herveld om alle soorten laminaat in het echt te bekijken.

Bezorging bij u thuis

U bent uiteraard ook van harte welkom in onze loods in Herveld (Verbindingsweg 10, direct aan de A15) waar u al onze soorten laminaat zelf kunt bekijken. We geven u graag advies over ons laminaat en helpen u bij met maken van de keuze voor het laminaat dat het beste bij u past.

Heeft u vervoer nodig? Bij Van Baal Materiaalhandel is dat geen probleem! Tegen een fijne prijs kan het tweedehands laminaat bij u thuis worden bezorgd.