Isolatiemateriaal

Helaas, op dit moment is er geen actueel aanbod in deze productcategorie. We updaten onze website meerdere malen per week, dus houd de website in de gaten of neem contact met ons op bij vragen. Benieuwd wat u nog meer kunt vinden bij Van Baal Materiaalhandel?

Isolatie voor meer comfort

Isolatiemateriaal is onmisbaar voor uw woning of (bedrijfs)pand. Het zorgt voor meer comfort en lagere energiekosten. Daarnaast is het ook nog goed voor het milieu. Een woning zonder isolatie verliest namelijk zijn temperatuur via ramen, buitenmuren, het dak en via de vloer van de begane grond. Isolatiemateriaal zorgt er juist voor dat de gewenste temperatuur kan worden vastgehouden binnenhuis.

Hierdoor gaat er minder warmte verloren gaat en hoeft u minder stookkosten te betalen. Zo kunt u bijvoorbeeld door het gebruik van spouwmuurisolatie en vloerisolatie op de lange termijn veel geld besparen.

Het gebruikte isolatiemateriaal dat bij van Van Baal Materiaalhandel aangeboden wordt, komt uit de oude bedrijfspanden en woningen. U kunt uw tweedehands isolatiemateriaal bij ons kopen voor een voordelige prijs.

Of u op zoek bent naar dak-, vloer-, spouwmuur- of badkamerisolatie, u vindt het allemaal in onze loods in Herveld. Hier kunt u ook alle soorten isolatie rustig bekijken en vergelijken. Ook voor uw specifieke vragen staan wij altijd open. Zo heeft u een goed overzicht en kunt u gemakkelijk de juiste keuze maken.

Isolatie voor dak, vloer en badkamer

Bij van Baal Materiaalhandel snappen we dat het voor u moeilijk is om een keuze te maken uit de verschillende soorten isolatiemateriaal. Het verschil tussen de soorten isolatie zit in de samenstelling, kwaliteit en ook de isolatiewaarde. De meest voorkomende soorten isolatiemateriaal hebben we voor u op een rij gezet:

  • Dakisolatie: door gebruik te maken van de juiste dakisolatie kunt u verlies van warmte via het dak tegengaan. Er is zowel isolatie voor platte als hellende daken.
  • Vloerisolatie: door hierin te investeren kunt u heel wat geld besparen op uw energierekening. Met vloerisolatie houdt u binnen een temperatuur vast van ongeveer 20 graden.
  • Badkamerisolatie: zorgt voor kleinere kans op condens door minder temperatuurverschil. Hierdoor is de kans op schimmelvorming aanzienlijk kleiner.

Bezorging bij u thuis

Wilt u rustig al onze gebruikte materialen bekijken? Breng dan een bezoekje aan onze loods in Herveld (Verbindingsweg 10, direct aan de A15). Het vervoer van grote isolatiematerialen naar uw gewenste locatie is voor ons geen enkel probleem? U kunt uw gewenste materialen tegen een kleine vergoeding bij u thuis of uw pand laten bezorgen.