Gebruikt hout & oud hout

Voor iedere wens, voor ieder klus, hout kan altijd worden toegepast. Voor een fijne prijs schaft u gebruikt hout aan bij Van Baal Materiaalhandel in Herveld. Welk soort hout u ook zoekt, in onze loods zijn er altijd verschillende soorten hout beschikbaar, zoals vurenhout, steigerhout of raam- en kozijnhout. Bekijk hier ons actuele aanbod.

Gebruikt hout als dé basis in huis en tuin

Hout is overal om u heen. Niet alleen papier en potloden zijn er van gemaakt, maar ook veel meubels en delen van onze huizen, panden en andere gebouwen. Hout wordt dan ook al eeuwen gebruikt als basis voor veel gebouwen. Hout heeft zich dan ook door de eeuwen heen bewezen duurzaam en betrouwbaar te zijn. Of het nu om uitstraling, milieubelasting of duurzaamheid gaat, hout is te gebruiken voor veel verschillende toepassingen zoals trappen, kozijnen of deuren.

Het gebruikte hout van Van Baal Materiaalhandel komt recht uit de bouw, oude bedrijfspanden en de transportindustrie. Oud hout heeft dan ook een historie en dat zie u in de uitstraling. Het hout is in gebruikte staat, maar kan afgestemd op uw wensen geschuurd en opnieuw bewerkt worden.

Of u op zoek bent naar oude houten meubelpanelen, timmerhout of oude werkbladen, u vindt het allemaal in onze loods in Herveld. Maar u kunt ons aanbod ook op uw tablet, laptop of mobiel vanaf de bank bekijken en vergelijken. Zo kunt u in één oogopslag ons houtassortiment zien en gemakkelijk de juiste keuze maken.

Het juiste, oude hout voor uw klus

Met al die verschillende houtsoorten kan het moeilijk zijn om het juiste oude hout te kiezen, dat perfect past bij uw klus. Over de vele voordelen en verschillende functies van de houtsoorten informeert Van Baal Materiaalhandel u graag. Zo gebruikt men oud steigerhout vaak voor het maken van meubels met een ruwe uitstraling en is vurenhout erg geschikt voor de doe-het-zelf klusser. Oud hardhout wordt vaak gebruikt voor het maken van overkappingen en schuttingen. Op zoek naar een mooie decoratieve meubelplaat? Kies dan voor Gebruikt Eiken of Douglas Hout. Wanneer u gaat schilderen of zelf meubels wil maken, zijn oude MDF-platen de perfecte keuze als basis voor een mooi en strak resultaat. Ook wanneer u tweedehands hout nodig hebt voor vochtige ruimtes, dan is er volop keus. Meubelplaten zijn bijvoorbeeld goed beschermd tegen vocht vanwege de laminatie aan alle kanten.

Oud hout, bezorgd bij u thuis

Wilt u rustig een kijkje nemen naar alle gebruikte materialen? Breng dan gerust bezoek aan onze loods in Herveld (Verbindingsweg 10, direct aan de A15). Is het vervoer van grote materialen naar uw huis een probleem? U kunt uw gewenste materialen tegen een geringe vergoeding bij u thuis laten bezorgen.