Elektra

Helaas, op dit moment is er geen actueel aanbod in deze productcategorie. We updaten onze website meerdere malen per week, dus houd de website in de gaten of neem contact met ons op bij vragen. Benieuwd wat u nog meer kunt vinden bij Van Baal Materiaalhandel?

Elektra voor veiligheid en comfort

Een goede elektriciteitsvoorziening bij u thuis of uw bedrijf is het halve werk. Het is niet alleen belangrijk omdat dit zorgt voor veiligheid, maar ook voor de comfort die u mag verwachten op het werk of thuis. Bij van Baal Materiaalhandel schaft u tegen fijne prijzen uw gebruikte elektromaterialen aan die nodig zijn voor die veiligheid en comfort. Wilt u een deurbel bij de voordeur installeren of een dimmer plaatsen zodat het licht in een specifieke ruimte precies geregeld kan worden? Van installatiemateriaal tot meetapparatuur en schakelmateriaal; alle tweedehands elektra waar u naar op zoek bent vindt u in onze loods in Herveld. Zo geniet u optimaal en op een veilige en duurzame manier van al uw apparaten.

Elektra kunt u natuurlijk gebruiken voor een grote diversiteit aan toepassingen. In onze loods in Herveld vindt u bijvoorbeeld elektra dat geschikt is voor installatie, maar ook kant en klare elektra is bij ons beschikbaar. Voor Van Baal Materiaalhandel maakt het niet uit naar wat voor elektra u op zoek bent.

Ons assortiment bestaat uit een grote diversiteit aan multimedia apparatuur, zoals audio en video accessoires, maar we beschikken natuurlijk ook over meetapparatuur, multimedia producten en verschillende installatiematerialen. Precies de elektra die u nodig heeft voor uw specifieke klus.

Beginnen bij de basis

Veilige en goede elektra is dé basis van uw pand of woning. Wanneer uw elektra door de jaren heen is verouderd, is het handig om deze elektra te vervangen. Op deze manier voorkomt u niet alleen potentiële onveilige situaties, maar het zelf aanleggen geeft u ook verschillende voordelen.

Zo kunt u met het zelf aanleggen van elektra alles afstemmen op uw specifieke wensen. U kunt bijvoorbeeld zelf bepalen hoeveel en waar u stopcontacten in een bepaalde ruimte wilt hebben. Of bepaald bij welke groep ze horen. Ook kunt u alles zo instellen dat u voortaan het licht kunt bedienen op de voor u meest handige manier.

Van gebruikte groepenkasten tot de fittingen en voor bedrijven of particulieren, in onze loods in Herveld vindt u het allemaal! Tegen een fijne prijs kunt u uw installatiemateriaal of andere elektromaterialen thuis laten bezorgen.

Bezorging bij u thuis

Komt u er zelf niet helemaal uit? Dan bent u altijd van harte welkom in onze loods in Herveld (Verbindingsweg 10, direct aan de A15). Hier kunt u al uw vragen stellen over elektra en de installatie. Ook kunt u rustig rondkijken en alle andere gebruikte materialen bekijken. Sinds kort zorgt Van Baal Materiaalhandel ook voor de bezorging bij u thuis! Uw elektra kan tegen een voordelige vergoeding bij u thuis worden bezorgd.